Goede informatie bij verkoop en installeren. Prettige communicatie. Goede service bij het bezorgen en installeren bij de 3e aankoop binnen een jaar. Uitstekende informatie over de werking van het...Goede informatie bij verkoop en installeren. Prettige communicatie. Goede service bij het bezorgen en installeren bij de 3e aankoop binnen een jaar. Uitstekende informatie over de werking van het aangekochte.
Pieters
Top bedrijf, top service en geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Kunnen veel bedrijven voorbeeld aan nemen!
Marja
Wasmachine correct en snel gerepareerd
Sander
Snel en vriendelijk geholpen. Gaf ook goede adviezen.
Elly Boshuizen
Goede service en helpen goed met een probleem
Mevrouw van Beesten
Heel fijn aardige mevrouw ze nam de tijd bedankt
Waterland Witgoed te Purmerend
Ik ben al jaren klant en altijd tot volle tevredenheid.
Erik Stut
Alles verliep prima.
Jacco
We hadden echt het vermoeden dat de droger die een halfjaar draaide ergens lekte vandaar dat wij gebeld hebben. Achteraf bleek de afvoer niet meer goed te functioneren die we voor €160 hebben laten...We hadden echt het vermoeden dat de droger die een halfjaar draaide ergens lekte vandaar dat wij gebeld hebben. Achteraf bleek de afvoer niet meer goed te functioneren die we voor €160 hebben laten ontstoppen, met de 72,50 van jullie erbij was het al met al een duur geintje.
M. Segers
Op zaterdag gebeld voor een reparatie aan mijn wasmachine. Konden dinsdagmiddag al komen. Machine gerepareerd (pomp vervangen) en de wasmachine beter waterpas gezet. De monteur was snel klaar en...Op zaterdag gebeld voor een reparatie aan mijn wasmachine. Konden dinsdagmiddag al komen. Machine gerepareerd (pomp vervangen) en de wasmachine beter waterpas gezet. De monteur was snel klaar en alles werkt weer naar behoren. Top!