Als iedereen zo klantvriendelijk is als deze mensen, dan heeft geen enkele winkelier last van concurentie van webwinkels
Kastelein
Eerlijk, denken met je mee, goede service, goede uitleg toen het apparaat geplaatst was, al het afval incl. oude apparaat meegenomen.
Lust
Goede betale service
Carry Hartjes
Gewoon goed geholpen. Vanaf de conclusie van de monteur "niet meer te repareren ivm ouderdom", via duidelijke uitleg en advies in de winkel, naar een weer perfect nieuwe ingebouwde vaatwasser (En de...Gewoon goed geholpen. Vanaf de conclusie van de monteur "niet meer te repareren ivm ouderdom", via duidelijke uitleg en advies in de winkel, naar een weer perfect nieuwe ingebouwde vaatwasser (En de oude vaatwasser ook nog tussendoor uitgebouwd en meegenomen). En na de inbouw een korte maar zeer duidelijke uitleg over de nieuwe vaatwasser.
F. Vos
Wij hadden een storing met een wasmachine. De monteur was dermate vriendelijk en communicatief sterk dat we vroegen om hem te kijken naar de mogelijkheden voor inductie. Goed advies gekregen, en...Wij hadden een storing met een wasmachine. De monteur was dermate vriendelijk en communicatief sterk dat we vroegen om hem te kijken naar de mogelijkheden voor inductie. Goed advies gekregen, en besteld. Ook die weer naar tevredenheid geleverd en geïnstalleerd.
Prima geholpen.Deskundig
Correcte behandeling
gerard baas
Zeer deskundig personeel, mijn volgende aankoop op witgoed gebied gaat zeker daar weer plaatsvinden.