Hele snelle service en super aardige monteurs, zij hebben ons echt goed geholpen, zijn zelfs nog naar een andere locatie gegaan voor een snoer. Ze zijn weer terug gekomen en hebben de tv werkend...Hele snelle service en super aardige monteurs, zij hebben ons echt goed geholpen, zijn zelfs nog naar een andere locatie gegaan voor een snoer. Ze zijn weer terug gekomen en hebben de tv werkend achter gelaten. Top jongens!
F.J. Vonk
Aanschaf van de oven ter zake en kundig geholpen. Prettig contact. Inmeten was een prima service. Vastzetten van de oven in de kopse kant van spaanplaat vereist voorboren met een kleine maat...Aanschaf van de oven ter zake en kundig geholpen. Prettig contact. Inmeten was een prima service. Vastzetten van de oven in de kopse kant van spaanplaat vereist voorboren met een kleine maat boor. Hierdoor splijt het spaanplaat niet. Is niet gebeurd. Resultaat is nu onzeker. Verder keurig afgeleverd, gemonteerd en uitgelegd. Verpakking meegenomen.
Carmen
Super geholpen
H. de Bruine
Prima geholpen en vlot geleverd.
PSeelemeijer
Keurig afgehandeld
F Schippers
Wij wonen sinds 2jaar in Purmerend met veel plezier en waren op zoek naar een betrouwbaar adres voor e.e.a. En kwamen uiteindelijk uit bij U, veel succes verder en tot ziens!
Astrid Hobbelink
Ignas Moras
Goed bedrijf vriendelijk en goede service
Marina Dekker-Heijkoop
Snel en goed geholpen met een passende oplossing. Tips in besparingen worden ook gedaan en wordt erg gewaardeerd! Erg aan te bevelen!