In de winkel zijn wij zeer goed geadviseerd. De monteur heeft het keurig gemaakt en was heel netjes.
Rietveld
Prima service.Op mijn vragen goed geinformeerd
Thirsa Hagemeier
Zeer snelle service. Dezelfde dag mijn wasdroger nog geleverd. Helemaal top👍
Dianne
Kon bij mij al telefonisch opgelost worden. Geen kosten. Fijn dat dit ook nog bestaat. Wanneer er wel wat nodig is een volgende x zal ik ze zeker weer bellen
C. Brijde
Onze wasmachine toonde een storingsmelding, die wijzelf niet konden oplossen. De monteur constateerde dat het verwarmings-element stuk was en dacht dat het de moeite waard was om te vervangen....Onze wasmachine toonde een storingsmelding, die wijzelf niet konden oplossen. De monteur constateerde dat het verwarmings-element stuk was en dacht dat het de moeite waard was om te vervangen. Afspraak gemaakt en volgens plan uitgevoerd, prima gedaan.
Couwenhoven
Ik ben trouw aan mijn leveranciers. Woon 34 jaar in Purmerend en koop en vernieuw het witgoed bij dit adres. Deskundig advies en snelle levering.
Yvonne Visscher-kuijpers
Duidelijke uitleg, niet opdringerig, heel fijn geholpen!