Compliment: uw bedrijf mag trots zijn op alle medewerkers. Geweldige klantgerichtheid en klantvriendelijkheid, tevens heeft u een groot assortiment. Wij hadden een probleem. Dit wordt direct...Compliment: uw bedrijf mag trots zijn op alle medewerkers. Geweldige klantgerichtheid en klantvriendelijkheid, tevens heeft u een groot assortiment. Wij hadden een probleem. Dit wordt direct opgelost. Laurens en al je collega’s bedankt. Wij horen wel van jullie als koelkast geleverd wordt. Met vriendelijke groet, Jenny en John van Deurse.
Jack
Goede, vriendelijke service
C. Gouverne
Prettig, vakkundig, zeer klantvriendelijk
Jongen
Deskundigheid en goede service
x
Na een veel te lange levertijd tevreden over bezorging en installeren
Wijkman
Perfect
Louwe
Wel tevreden, maar de 30 euro plaatsingskosten voor aflevering, slang op de kraan draaien en stekker in het stopcontact steken is overdreven duur. Sterren kan ik niet invullen omdat ik daar geen...Wel tevreden, maar de 30 euro plaatsingskosten voor aflevering, slang op de kraan draaien en stekker in het stopcontact steken is overdreven duur. Sterren kan ik niet invullen omdat ik daar geen gebruik van heb gemaakt.
Winters
Zoals ik gewend ben, prima
Mijn tel. nr. Is 0622743598, monteurs hadden verkeerd tel.nr.
Op afgeslroken tijd aanwezig en netjes nieuwe droger geplaatst en aangesloten
Tom Custers
Levering duurde wat lang maar ik werd goed op de hoogte gehouden.