René Altena

Arno en zijn vrouw hebben ons weer prima geholpen

pvio

GOED

Reactie Dé Witgoed Specialist:

Beste Cor,
Bedankt. Groeten Team Leo van der Steen!

Tevreden klant

Goed advies en snelle levering. Alles in een paar uur gefixed.

Kosmetos

Zeer ervaren monteur en vriendelijk

uijtewaal

Goede service, snelle reparatie. Geen verkooppraatjes.

Maria

Onze aankoop werd de volgende dag al bezorgd Jammer dat de voorrijd kosten niet meer geheel van de rekening gingen was vroeger wel Leuk dat ze als winkel meedoen aan de actie van de KBO

Reactie Dé Witgoed Specialist:

Beste Maria,
Beste Maria,
Goed om te horen. Helaas is het niet meer haalbaar de volledige kosten te crediteren maar wel een groot deel hiervan. Wat betreft de KBO korting dat hebben we nog wel gewoon op groot huishoudelijk. Echter moet u dit in de winkel wel vooraf aangeven. Groeten Team Leo van der Steen!

Het Top

Ben beheerder van een ouderenzorgcomplex en deze mensen staan altijd voor mij klaar, 9 van de 10 keer staan de zij de volgende dag of dezelfde bij mij op de stoep om ons uit de brand te helpen. Ben beheerder van een ouderenzorgcomplex en deze mensen staan altijd voor mij klaar, 9 van de 10 keer staan de zij de volgende dag of dezelfde bij mij op de stoep om ons uit de brand te helpen.
Zeer ervaren monteurs, en zijn altijd bereid om met je mee te denken, en geven een eerlijk advies.
Kortom een top bedrijf.

europarcs

Afspraak is afspraak en snelle service
en mee denkend in oplossingen

waterland De Witgoed Speciaist

Zeer goed geholpen duidelijke uitleg

Edwin van Vessum

Ouderwets netjes geholpen