Per ongeluk van Dermalogica “Skin resurfing cleanser” gekocht. Na gebruik een week lang dikke ogen en huid. Vlgs mijn schoonheidsspecialiste moet je hier heel voorzichtig mee omgaan en is niet...Per ongeluk van Dermalogica “Skin resurfing cleanser” gekocht. Na gebruik een week lang dikke ogen en huid. Vlgs mijn schoonheidsspecialiste moet je hier heel voorzichtig mee omgaan en is niet geschikt voor mijn huid. Contact gehad met bedrijf. Jammer geld weg. Zij kunnen de cleanser niet terugnemen.
Martina van Dijk
Snelle levering, prima prijs
Yvonne Van der Beele
Gebruik sinds 2,5 jaar verzorgingsproducten van Zintzo. Echt een aanrader. Frisse wasgel voor gezicht, geen trekkerig gevoel , heerlijk fris geurtje . 2x per dag gebruik ik het powerserum...Gebruik sinds 2,5 jaar verzorgingsproducten van Zintzo. Echt een aanrader. Frisse wasgel voor gezicht, geen trekkerig gevoel , heerlijk fris geurtje . 2x per dag gebruik ik het powerserum en de dag- en nachtcrème. Powerserum breng ik aan onder dagcrème , soms vooraf de peeling van Zintzo. Voorheen had ik vaak in de winter door verwarming een droge trekkerige huid/gezicht . Met deze crème helemaal niet , super hydraterend en een fijne zachte huid. Verder ben ik blij met de heerlijk frisse geur van de producten,
Astrid
Snel antwoord op mijn vraag. Bestelling snel geleverd.
Anja Timmerman
Marjan
Snelle verzending en producten zijn geweldig. 1 klein puntje. In plaats van 2 samples 1 sample ontvangen, waarvan leek dat er al iets uit het tubetje was.