Dehcos

Geersing

Matig. Snelle verzending, maar gedoe rondom kortingscode met tal van voorwaarden.

Reactie Dehcos:

Beste heer/mevr. Geersing,
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Beste heer/mevr. Geersing,
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
We hebben contact met u opgenomen per e-mail n.a.v. uw review, u geeft in uw review aan dat u blij bent met de snelle verzending, maar dat u matig tevreden bent omdat u het een gedoe vindt rondom de kortingscode met tal van voorwaarden.
De voorwaarden van een persoonlijke kortingscode die u heeft ontvangen, staan direct bij de kortingscode in de e-mail vermeld. De voorwaarden zijn als volgt: geldigheid van de kortingscode, minimum bestedingsbedrag en niet geldig op productbundels of i.c.m. andere kortingscodes.
Wij vinden dit spijtig dat u dit zo heeft ervaren en mocht u in de toekomst bij eventueel een nieuwe bestelling, vragen hebben of problemen ervaren, neem dan gerust contact met ons op wij helpen u graag.
Met vriendelijke groet, Andrea -Team Dehcos

Emmy Claassen

Goed service en netjes en snel geleverd in België

Angela Maes

Snel geleverd en netjes verpakt

Hilde Serruys

Correct bedrijf. Alles prima!

Bep Heitman

Geweldig, snelle levering en mooie producten, soms met een leuke korting!

Karin Nijkamp

Prima, goeie service.

Nienke Jansen

Heel goed!

Christina Kooistra

Cigdem Gizem Korpeoglu

The delivery was postponed twice, and hence delivered 2 days later than the promised date.