Yasmin

Een overzichtelijk website, waar je gemakkelijk een bestelling kunt plaatsen. Bij vragen helpen ze je vriendelijk en snel bij de klantenservice!

H Taibi

Ik ben heel positief over de leukste taartshop ben vaste klant en koop al mijn spullen daar .. ik krijg altijd mijn spullen optijd geleverd en dat is echt een pluspunt.

Wenda Pelicaen

Positief

Ons toertjes

Hier vind u alles om uw taarten en gebak te maken/ versieren en te verpakken. Besteld voor 16u de volgende dag in huis.
Mocht er toch iets fout gaan brengen ze dit onmiddellijk voor u in...
Mocht er toch iets fout gaan brengen ze dit onmiddellijk voor u in orde.
Ook als u met vragen zit word u altijd vriendelijk geholpen via de chat.
5*****

A.veerbeek

Hele lekkere en betaalbare spullen. Leuke aanbiedingen. En snelle levering. Alleen denk ik dat het goed is als iemand nog wat vergeten is dat ze de mogelijkheid hebben om het er nog bij te... Hele lekkere en betaalbare spullen. Leuke aanbiedingen. En snelle levering. Alleen denk ik dat het goed is als iemand nog wat vergeten is dat ze de mogelijkheid hebben om het er nog bij te bestellen . Binnen 1 uur telefonisch. En dan de bestelling klaar te maken.

Binnen 1 uur van de bestelling plaatsen nog wat vergeten is bij bestellen telefonisch.

Annemarie Geevers

Leuke dingen , handige bakhulpjes , mooie bakvormen en lekkere taartvullingen / smaken enz. Gisteren/vandaag nog geholpen met een vraag. Mensen zijn behulpzaam .

Ik weet even niets te verzinnen...............

KJ van Vessem

Goed. snelle service. fijne producten.

kleinigheidje bij bestelling. een keer gehad vond ik erg leuk☺

Melissa van den berg

A

Snelle service, prettige site, prima afhandeling en levering

Janneke

Prima. Het pakje was wat later dan gepland (feestdagen); rondom de bezorging met gls was het wat vaag... ik vond de communicatie vanuit gls ook niet fijn (pakje later leveren kan, maar ik vind het... Prima. Het pakje was wat later dan gepland (feestdagen); rondom de bezorging met gls was het wat vaag... ik vond de communicatie vanuit gls ook niet fijn (pakje later leveren kan, maar ik vind het niet kloppen dat je zegt dat dat op mijn verzoek is gebeurd, en het pakje kwam gebutst en gebeukt aan. Daarnaast mistte er een product, maar de klantenservice was heel vriendelijk en reageerde snel. Top dus! Ik zal er zeker nog een keer bestellen (want deze papieren bakvormen zijn wel kwalitatief de beste).

Postpakketdienst zou ik veranderen. Het pakket was behoorlijk gedeukt aangekomen (gelukkig zijn papieren vormen niet breekbaar). Ook de communicatie van gls over de bezorging was niet juist.