sam

Super ! hele snelle verzending en kwaliteits produkten !

Martine

Goede service

Taartenset voetbal is afgrijselijk afgewerkt, betaal liever iets meer voor een mooier resultaat.

Erg goed, en snelle levering.
Goede kwaliteit spullen en leuke filmpjes hoe alles te gebruiken.

Gratis verzending

Heel tevreden over!

Momenteel is alles goed zoals het is

M.Hendriks

Goede kwaliteit en snelle levering

Vind de bezorgkosten vrij hoog , bij Bol.com heb ik een select abb. Gratis levering voor een heel jaar . Is dat haalbaar voor Uw bedrijf ?

Groot assortiment, snelle levering

Neen

Kim

Ik bestel hier meerdere keren per jaar mijn bakbenodigdheden. Het assortiment is ruim en ze bieden een snelle levering. Het is altijd in orde en die ene keer dat ik een klacht had is dit direct goed... Ik bestel hier meerdere keren per jaar mijn bakbenodigdheden. Het assortiment is ruim en ze bieden een snelle levering. Het is altijd in orde en die ene keer dat ik een klacht had is dit direct goed opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost.

Het is jammer dat er alleen gratis levering is bij een bepaald bestelbedrag door gls en niet door PostNL.

Goede service, ruim assortiment. Levering op tijd. Ik vind het prettig om van de chatfunctie gebruik te kunnen maken.

Ik vind de website niet altijd even handig. Schiet snel terug naar vorig onderwerp

Jaylee

Top producten

Sandra van Spil

De producten zijn prima. De service daarin tegen onder het vriespunt.

Lees, reageer met een oplossing of kom een gedegen uitleg. Niet met een smoes, dat wekt echt irritatie op.