Veel keuze, aanbiedingen. Snelle levering en tot nu toe alleen maar goede leveringen..

Roos

Professioneel huid advies ontvangen per email. Nav het advies, nieuwe producten besteld. Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen met een snelle levering! Aanvullende service dmv gratis... Professioneel huid advies ontvangen per email. Nav het advies, nieuwe producten besteld. Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen met een snelle levering! Aanvullende service dmv gratis samples, zo kun je handig andere producten uitproberen.

Judith

Via mijn schoonheidsspecialiste gebruik ik al enige tijd de producten van dermalogica. Nu had ik met het koude weer erg veel last van een zeer droge en geiriteerde huid. Na een bezoek aan uw website... Via mijn schoonheidsspecialiste gebruik ik al enige tijd de producten van dermalogica. Nu had ik met het koude weer erg veel last van een zeer droge en geiriteerde huid. Na een bezoek aan uw website het juiste wondermiddel gevonden. Een enkel druppeltje verbeterde al mijn huidtoestand. Met gratis product en testers bij de levering! Ik ben helemaal blij en mijn huid ook.

Hanneke

Ik heb via de webshop besteld. Bestelling was snel, goede communicatie via email.

Bestelling werd snel en zorgvuldig verstuurd.

D hoeben

Duidelijke, overzichtelijke site

Daan

Snelle levering en ik kreeg er drie proefjes bij, erg fijn. Verder vind ik het prettig dat ze mini producten hebben zodat ik de cremes eerst uit kan proberen.

Manola

Super goede service en snel geleverd

Ik zou hier mijn VVV-bon kunnen verzilveren, daarom deed ik mijn aankoop via deze site. Pas bij het afrekenen bleek dat ik daar een omslachtige procedure voor zou moeten ondernemen. Dat was een... Ik zou hier mijn VVV-bon kunnen verzilveren, daarom deed ik mijn aankoop via deze site. Pas bij het afrekenen bleek dat ik daar een omslachtige procedure voor zou moeten ondernemen. Dat was een tegenvaller!