paulien dales

Snelle levering. Goede producten. Netjes verpakt.
Leuk de extra kado's die je krijgt. Wat je vraagt krijg je ook. Je ziet dat er aandacht aan is besteed.

Lara Tijsma

Prima levering, fijn dat er samples bij zitten

linda bruinsma

Goed bedrijf

Fleur Westerlaken

Al meerdere keren goede ervaringen

Sedef Thies

Top service! Ik gaf aan wat voor samples ik graag gewenst had bij m'n bestelling en ik kreeg de perfecte testers opgestuurd met ook nog een begeleidend kaartje erbij :) Super fijn! Ik blijf zeker... Top service! Ik gaf aan wat voor samples ik graag gewenst had bij m'n bestelling en ik kreeg de perfecte testers opgestuurd met ook nog een begeleidend kaartje erbij :) Super fijn! Ik blijf zeker bestellen. Love Dermalogica!

Edith Boermans-Prevoo

Ervaring is goed. Snelle levering. Jammer dat aanbiedingen altijd 3 dagen na aankoop komen. En keuzemenu voor samples gaat ook vaak niet goed.

Reactie Dermacare Shop:

Beste mevrouw Boermans,
Bedankt voor uw review! We waarderen het zeer dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen.
Helaas kunnen wij nooit voorkomen dat er een aanbieding of actie...
Beste mevrouw Boermans,
Helaas kunnen wij nooit voorkomen dat er een aanbieding of actie komt als u kort geleden besteld heeft. We begrijpen ook dat dit heel vervelend is, u mag dan ook altijd contact met ons opnemen als dit het geval is. We zijn altijd bereid om samen met u naar een mogelijke oplossing te kijken.
Wat betreft de samples, wij hebben helaas niet altijd alle samples voorradig, u mag een voorkeur aangeven in het opmerkingenveld en wij doen dan onze uiterste best om de gevraagde samples bij te voegen. Als dit onverhoopt toch niet mogelijk is dan ontvangt u hierover altijd een kaartje bij uw bestelling.
Mochten er n.a.v. onze reactie nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op,
Monique-Team Dehcos

Anita

(Bewerkt)

Ik heb een online facemapping aangevraagd. De uitkomst hiervan was eigenlijk gelijk aan de producten die ik al gebruik en waarvan ik vind dat mijn huid nog te vet blijft. Wel is er de mogelijkheid... Ik heb een online facemapping aangevraagd. De uitkomst hiervan was eigenlijk gelijk aan de producten die ik al gebruik en waarvan ik vind dat mijn huid nog te vet blijft. Wel is er de mogelijkheid om contact op te nemen met de specialist die dit samenstelt en daardoor zou er eventueel een meer passend advies gegeven kunnen worden!

Kimberley

Meerdere malen ben ik bij verschillende Bijenkorfen geweest als Almsterdam en Rotterdam om persoonlijke hulp te vragen over de toestand van mijn huid. Telkens opnieuw ben ik vriendelijk en eerlijk... Meerdere malen ben ik bij verschillende Bijenkorfen geweest als Almsterdam en Rotterdam om persoonlijke hulp te vragen over de toestand van mijn huid. Telkens opnieuw ben ik vriendelijk en eerlijk geholpen en zie ik mijn huid constant verbetering opleveren.

Ik heb geen genatieve ervaringen opgelopen in het afgelopen anderhalfjaar dat ik klant ben bij Dermalogica.

Veerle

Goede ervaring met dermacare shop!! Ze leveren altijd heel snel en de producten die ze verkopen zijn erg fijn in gebruik! De samples zijn de laatste tijd wel vaak op maar dat zijn extra dingen dus... Goede ervaring met dermacare shop!! Ze leveren altijd heel snel en de producten die ze verkopen zijn erg fijn in gebruik! De samples zijn de laatste tijd wel vaak op maar dat zijn extra dingen dus niet heel erg, je krijgt er altijd andere voor in de plaats!