Goed. Nog nooit problemen ervaren bij het leveren van producten
A.
Ik ben zeer tevreden. Uitstekende service. Vriendelijke medewerkers. Snelle afhandeling. Klantgericht
Jettie Smit
Feline Struijk
Zeer goed. Ik was al heel lang op zoek naar producten die mijn tiener huid konden kalmeren. Na veel verschillende producten te proberen, ben ik de Dermacare Shop binnen gelopen in Antwerpen. Hier...Zeer goed. Ik was al heel lang op zoek naar producten die mijn tiener huid konden kalmeren. Na veel verschillende producten te proberen, ben ik de Dermacare Shop binnen gelopen in Antwerpen. Hier nam een medewerker rustig de tijd om naar mijn huid te kijken en aan de hand daarvan producten aan te raden.
Sindsdien gebruik ik iedere dag Dermalogica producten en is mijn huid aanzienlijk verbeterd. Mijn producten gaan natuurlijk ook op en de webshop is ideaal om ze bij te bestellen. Het scheelt me een rit naar Antwerpen en het is heel gemakkelijk om te vinden wat je zoekt.
Bau
Goeie website, overzichtelijk. Snelle service
Hilde
Snelle afhandeling & goede service. Leuk dat je nog zelfgekozen samples erbij krijgt.
Melissa
Heel goed. Ik kreeg een goed persoonlijk advies en de producten waren de dag erna al in huis.
Sarojini maikoe
Het is een top webshop en onderscheid zich van anderen
Baltes
Helder,duidelijk,keurig geleverd
Ellen
Zeer positief, met kerst diverse artikelen besteld en na de kerst meteen in huis. Erg snelle levering.