Snelle levering, prettige vorm van bestellen via internet!
Tania
Ik ben zeer tevreden over de service van dermacare shop
linn wezendonk
De levering is heel snel en de producten zijn goed verpakt en onbeschadigd aangekomen. Zeer tevreden!
Saften
Ik ben tevreden met mijn bestelling, had hem alleen wat eerder in huis gehad en minder mail wisselingen
Petra Je z
Uitstekend & deskundig telefonisch te woord gestaan waardoor ik Niet getwijfeld heb om het product uiteindelijk te bestellen
Cindy
Prima service. Zou wel prettig zijn als je in het weekend ook op de hoogte wordt gebracht van de leverdatum. Dat was nu niet het geval.
Xxx
sacha
Snelle levering...heldere communicatie over status...en hoe fijn....betaalbaar!
Bernadette
Snelle levering en goed advies
Boddé
Ik had het persoonlijk fijn gevonden als er een korte uitleg bij zat. Nu moest ik na aanschaf eerst terug op de site kijken hoe ik het artikel moest gebruiken. Bij de sets stond geen artikel...Ik had het persoonlijk fijn gevonden als er een korte uitleg bij zat. Nu moest ik na aanschaf eerst terug op de site kijken hoe ik het artikel moest gebruiken. Bij de sets stond geen artikel beschrijving hierdoor moest ik alles apart opzoeken.