Johan van der Beek

De levering van het door mij bestelde artikel ging heel snel en direkt. Bij de de montage van de deurgreep, die toevallig net vandaag plaatsvond, miste we toch wel wat installatiegegevens.

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:

Groot assortiment van specialistiese artikellen

Henk

Erg snelle levering nette verpakking en redelijke prijzen

Peter

Duideijke website, goede omschrijving en sjabloon. Beslag zoals beschreven.

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:

Service, na overleg kon een verkeerd besteld WC-beslag teruggestuurd worden en een nieuwe bestelling geplaats worden (voor de oude prijs).

Zijdeke

Duidelijke sit, gemakkelijk bestellen en afrekenen en punctueel op tijd geleverd

Doen wat ze beloven

sascha

Geweldige service, ruim assortiment

Koen van Mensvoort

Zeer tevreden over de levering van enkele deurkrukken. Dat de prijs in orde was, wist ik natuurlijk voor ik het bestelde. Producten zien er uit zoals ik hoopte. Netjes afgewerkt, goed verpakt en... Zeer tevreden over de levering van enkele deurkrukken. Dat de prijs in orde was, wist ik natuurlijk voor ik het bestelde. Producten zien er uit zoals ik hoopte. Netjes afgewerkt, goed verpakt en binnen twee dagen in huis. Deze deurkrukken had ik besteld om te kijken of ze voldeden aan onze verwachting. Nu dit zo is gaan we hier de deurkrukken voor het hele huis bestellen.

Dirk

Uitstekend, degelijk materiaal

gijsbertus

Gekocht camera deur viewer van intersteel,waardeloos ding geeft alleeen zwart witdonkere beelden,zonder van mijn geld

snel geleverd

Jan

Prima producten, mooie producten en duidelijke uitleg!

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:

ja, bij eventuele vragen geven zij zeer duidelijke antwoorden. Ook telefonische ondersteuning is uitstekend!

Jan

Goede producten, goede prijs.

Uw ervaring met Deurbeslagdirect.nl:

Goede website maar ook uitstekende telefonische ondersteuning. Zeer daadkrachtig!