W Struik

Zeer positief

Toegankelijk, vriendelijke en pragmatische hulp.

Dennis Pullens

Goede en snelle levering

veel OE nummers bij de artikelen

NVT

Olav Groven Gustavsen

Great

Great

All good

Henri Ritzen

Compleet

Te hoge kosten voor bezorging. Apparaatje van 3 cm is aangekomen in een grote doos. Ik moest ongeveer 8 euro betalen voor bezorging, terwijl het ook voor de helft van de prijs had gekund. Zelfs in... Te hoge kosten voor bezorging. Apparaatje van 3 cm is aangekomen in een grote doos. Ik moest ongeveer 8 euro betalen voor bezorging, terwijl het ook voor de helft van de prijs had gekund. Zelfs in de brievenbus.

Reactie Donkers Automaterialen B.V.:

Wij hanteren een standaard prijs van 8,41 euro voor verzending en afhandeling van een pakket die verzonden word binnen Nederland.
Wij zijn niet in de gelegenheid om bij elk artikel een apart...
Wij zijn niet in de gelegenheid om bij elk artikel een apart bedrag te berekenen voor de verzendkosten. Daarom hanteren wij standaard prijzen voor verzending en afhandeling.

John

Veel plezier

echt goede klantenservice

Stefan

Top. Prima afhandeling.

Snel

Menno van Wetten

Goed, alleen als ze mij aan het helpen zijn en dan tijdens het afhandelen van de factuur eerst de telefoon opnemen vindt ik niet kunnen.

Duidelijk foto's met juiste uitleg

Als je een klant helpt aan de balie met een vraag om nog een deel te kopen en de telefoon gaat niet eerst de telefoon oppakken want dat kan de collega die met iets later de factuur afhandelen. Als je een klant helpt aan de balie met een vraag om nog een deel te kopen en de telefoon gaat niet eerst de telefoon oppakken want dat kan de collega die met iets later de factuur afhandelen.
Maar die kon mij niet meer helpen met mijn vraag. Het is dat ik er al jaren kom dus ik weet dat de service normaal top is. Dus jullie krijgen wel een hoog cijfer en dit is ook alleen maar een tip voor verbetering.

Autogarage

Absurd dat je nog verzendkosten dient te betalen, tevens dit nergens benoemd wordt. Pas bij het afronden!

Overzichtelijk

Kostenpost

Reactie Donkers Automaterialen B.V.:

Verzendkosten worden zichtbaar als u als klant kiest om het te laten verzenden.
U kunt ook kiezen om spullen af te halen.
Dit is heel normaal en meerdere webshops werken op die...
Verzendkosten worden zichtbaar als u als klant kiest om het te laten verzenden.
U kunt ook kiezen om spullen af te halen.
Dit is heel normaal en meerdere webshops werken op die manier.
tevens zodra u het product in de winkelwagen plaatst staat er onder verzendkosten schatten wat u kunt doen met de postcode check.

Vogel

Prima ervaring, vlotte bestelling van onderdelen.

Veel onderdelen op voorraad, veel kennis van Audi

Dennis Ketelaars

Fijn bedrijf

meer verstand van vag als de dealer zelf