Zeer goed, vlotte levering!

Duidelijke website

Keurig volgende dag geleverd items voldoet aan specificaties zoals op de website

Volgende dag geleverd

Had een schakelaar nodig voor mijn Audi A6 youngtimer, via een Google zoekopdracht kwam ik op de site van Donkers terecht, onderdeel was op voorraad, nette prijs, state of art bestel en betaal... Had een schakelaar nodig voor mijn Audi A6 youngtimer, via een Google zoekopdracht kwam ik op de site van Donkers terecht, onderdeel was op voorraad, nette prijs, state of art bestel en betaal module. Volgende dag in huis. Top!

Ruud

Nette site, accurate service.

Bijzonder snelle levering!

Ronduit goed. Ik bestelde een stuurapparaat voor de parkeersensoren Audi A8 en een waarschuwingszoemer.
Ik kon de inbouwplaats van de achterste waarschuwingszoemer niet vinden. Eén telefoontje naar Veghel en daar werd binnen een paar minuten duidelijk waar de (defecte) zoemer verstopt zat.

Snelle levering. Uitstekende after-sales ondersteuning.

jl autoservice

Perfect!

Tom

Zeer duidelijke productimschrijving, zeer snelle levering

Supersnelle levering. Op minder dan 24u in België

Paul van Goethem

Vlotte service

Goede omschrijving van onderdeel + onderdeel nummer

Rob van Kemenade

Ooit mijn auto laten repareren, grote ingreep met hoge kosten. Echter service perfect en ik heb er nog altijd veel plezier van.

Service

Site mag wat eenvoudiger