Joke Vanthournout

Sarina Nieboer

Snelle en goede levering van een goed product

Beschrijf hier uw ervaring

Fijne ervaring. Wij zijn zeer tevreden

Jos

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

ga zo door

VersimpelIT

(Bewerkt)

Snel geleverd, niet volledig, geen reactie op mail hierover. Bericht zou in SPAM terecht zijn gekomen. Uiteindelijk wel reactie, wss getrieerd door review ;-)

Beschrijf hier uw ervaring

Bestelling was snel geleverd. Alleen bleek bij installatie dat 1 van de producten niet compleet was. Hierover een mail gestuurd en daar tot op heden nog geen reactie op ontvangen, mail zou in SPAM... Bestelling was snel geleverd. Alleen bleek bij installatie dat 1 van de producten niet compleet was. Hierover een mail gestuurd en daar tot op heden nog geen reactie op ontvangen, mail zou in SPAM terecht zijn gekomen. Onderdelen zijn per post nagestuurd. Nu tevreden ;-)

Compleet leveren en indien dat niet lukt, snel reageren. Uiteindelijk goed opgelost

A.N.

Zeer goed geholpen

Super service!!!!

De bureaustoel was niet volledig verstelbaar, op de site stond van wel

Juriens Kozijnen BV M Robbers

Goed geholpen en snel geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Fijn bedrijf om mee te werken, laagdrempelig en klantgericht en denkt mee.

nvt

jh

Op zich prima, het produkt is ook ok. Alleen de pakket bezorger is een ramp.

Beschrijf hier uw ervaring

Pakketbezorger is erg slecht, hij heeft 3 dagen op rij gemeld dat hij zou komen, niemand gezien. Vervolgens kan ik het pakketje ophalen op een plek 12 km verderop! Vervolgens is het pakketje daar... Pakketbezorger is erg slecht, hij heeft 3 dagen op rij gemeld dat hij zou komen, niemand gezien. Vervolgens kan ik het pakketje ophalen op een plek 12 km verderop! Vervolgens is het pakketje daar zoek, en moet ik 2 keer naar deze plek rijden. 50 km dus gereden!

zoek een andere pakket bezorger!

Reactie Easy Ergonomics:

Vervelend om te horen dat de aflevering niet gegaan is zoals u mag verwachten. Helaas ligt dit buiten onze macht. Wel kunnen wij u hierbij helpen. Graag verzoek ik u om de volgende keer contact met... Vervelend om te horen dat de aflevering niet gegaan is zoals u mag verwachten. Helaas ligt dit buiten onze macht. Wel kunnen wij u hierbij helpen. Graag verzoek ik u om de volgende keer contact met ons op te nemen.

Tom Trybou

Ik krijg geen factuur

Joost van Berkel

Laptop standaard

Beschrijf hier uw ervaring

erg handig ontwerp , super compact en licht in gewicht

zou niet weten

sandra t

Prima produkt

Beschrijf hier uw ervaring

goede product info, snel besteld en snel geleverd

x