Tino Rokven

Snelle service met snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

Muis besteld op proef en deze zoals afgesproken ontvangen

Ga zo door

Dijkstra Dierenkliniek

Prima service en goed geholpen

Beschrijf hier uw ervaring

Helaas toch het verkeerde besteld. Deden niet moeilijk bij de retour en benoemden een alternatief.

Jimmy De Backer

Zeer goede en snelle service

Lilian Brepoels

Top Service

Beschrijf hier uw ervaring

Voor een proefplaatsing eerst telefonisch contact gehad met een medewerker. Goed geholpen en ook een duidelijk advies ontvangen van de producten die ik eventueel kon aanschaffen. Er bleek bij een... Voor een proefplaatsing eerst telefonisch contact gehad met een medewerker. Goed geholpen en ook een duidelijk advies ontvangen van de producten die ik eventueel kon aanschaffen. Er bleek bij een product sprake te zijn van een lange levertijd. Hiervoor een goed alternatief geboden en alles met een snelle levering ontvangen. Nu nog even 30 dagen alles proberen.

Kimberly Vande Maele (Procura VZW)

Goed.

Heleen Pennings

Zeer tevreden

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben tevreden. Vanwege de snelle levering van de bestelde producten. Groot assortiment, duidelijk en overzichtelijkgeordend.

Ga zo door!

PLMA International Council

Snelle levering en proefplaatsing

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering van de artikelen en fijn dat je voor proefplaatsing kan kiezen om te kijken welke product het beste bevalt.

Mark

Perfect product. Snel, goed en bovendien erg vriendelijk geholpen. Zeer tevreden dus op alle fronten.

Beschrijf hier uw ervaring

Zo'n extra toetsenbord is echt superfijn en werkt een stuk relaxter dan het ingebouwde toetsenbord. Prima voor op de thuiswerkplek! Levering was supersnel en de service achteraf zeer vriendelijk en... Zo'n extra toetsenbord is echt superfijn en werkt een stuk relaxter dan het ingebouwde toetsenbord. Prima voor op de thuiswerkplek! Levering was supersnel en de service achteraf zeer vriendelijk en correct.

geen verbeterpunten, vooral zo doorgaan.

Mechlin Walraven

Snel geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Kan nu rechtop zitten en heb geen last meer van mijn nekspieren

Ik heb 1 verbeterpunt maar dat betreft het product, het heeft op enkele plekken nogal scherpe randjes wat krassen op mijn bureaublad heeft verzorgd en dat is jammer.

Iloon Ellen-Wolff

Product is snel geleverd en bevalt goed.
Mooi compact toetsenbord en erg handig om mee te nemen.

Beschrijf hier uw ervaring

Prima levering en netjes op tijd.

Ik ben dik tevreden omdat alles naar wens was.