Sander Van Parijs / Muntuit

Fijn dat de retour vlot en correct verloopt

Jos Werkhoven

Snelle levering van een topproduct

Beschrijf hier uw ervaring

Vanwege fysieke problemen met mijn hand waardoor het vasthouden van een muis een probleem werd, heb ik de rollermouse aangeschaft. Zeer tevreden: snel en precies ‘muizen’ zonder belasting van de... Vanwege fysieke problemen met mijn hand waardoor het vasthouden van een muis een probleem werd, heb ik de rollermouse aangeschaft. Zeer tevreden: snel en precies ‘muizen’ zonder belasting van de aangedane hand.

Innovatieve gedachte? Bouw een rollerball in een toetsenbord

Gabriela Ridder

Product niet kunnen retourneren.

Beschrijf hier uw ervaring

Stoel besteld met proefzitting. De stoel is veel te hoog voor mij dus gevraagd om terug op te halen. Dat blijkt dus niet mogelijk te zijn omdat de leverancier geen afspraak "kan maken". De schuld... Stoel besteld met proefzitting. De stoel is veel te hoog voor mij dus gevraagd om terug op te halen. Dat blijkt dus niet mogelijk te zijn omdat de leverancier geen afspraak "kan maken". De schuld wordt bij de leverancier neergelegd en ik blijf met een product van 400 euro zitten die ik niet kan gebruiken. De zogenaamde "proefzitting" is misleidend. Het wordt niet nageleefd.

Moet ik dat nog zeggen?

Reactie Easy Ergonomics:

Beste mevrouw, wij hebben u al 3x in 1 week tijd uitgelegd dat de leverancier een datum gaat inplannen voor het ophalen. De leverancier is erg druk omdat er heel veel stoelen verkocht zijn de... Beste mevrouw, wij hebben u al 3x in 1 week tijd uitgelegd dat de leverancier een datum gaat inplannen voor het ophalen. De leverancier is erg druk omdat er heel veel stoelen verkocht zijn de laatste tijd door Corona. Dus het ophalen kan even duren. Dat moet gepland worden. Het klopt dus totaal niet dat producten (stoel) niet opgehaald wordt. uw review klopt totaal niet met de werkelijkheid. Wij vragen alleen even uw geduld, dank u.

Sandra Tuithof

Snel geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Goede prijs kwaliteit, snel in huis.

Niels Markvoort

Vlotte levering, top product

Beschrijf hier uw ervaring

dat ze je de bureaustoelen kosteloos laten proeftesten getuigd van vertrouwen. En terecht: superstoelen

mevrouw van Vugt

Beschrijf hier uw ervaring

Goed, compact toetsenbord. Snel geleverd. Erg tevreden.

Indra Richir

Prima service, snel geleverd goede prijs.

Beschrijf hier uw ervaring

Er ging iets mis met de betaling, ik werd hier snel over teruggebeld. Keurig!

Blijf dit nivo vasthouden.

Ria van Rhijn

Zeer tevreden met de laptop standaard, en de goede en snelle service.

Beschrijf hier uw ervaring

Laptop standaard is handig in gebruik en compact om mee te nemen.

Ga zo door!

Noor Van der hoeven

Product naar verwachting, levering snel en goed

Product naar verwachting, levering snel en goed

Edbit

Goede service snel en persoonlijk contact

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben goed geadviseerd, ik krijg snel antwoord op mijn vragen en er is persoonlijk contact.