José

Snelle levering. Goede producten

Haarmodestruis

Karen De Man

Tevreden over de service en de promoties.

Snelle levering.

anoniem

Erg goed

snelle verwerking van de bestelling en een snelle levering. Ook de producten vallen bij onze katten goed in de smaak en eten hierdoor beter.

Lilian.

Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf.

Ik had zelf iets fout gedaan met bestellen. Heb per ongeluk het verkeerde product aan geklikt. Heb direct gebeld en ze hebben het het gelijk voor me opgelost en de volgende dag had ik mijn... Ik had zelf iets fout gedaan met bestellen. Heb per ongeluk het verkeerde product aan geklikt. Heb direct gebeld en ze hebben het het gelijk voor me opgelost en de volgende dag had ik mijn bestelling al binnen.

Margrietha

Hondenbrokken s’middags besteld en de volgende dag al in huis! Mijn Mechelaar blij en baasje blij!

Stal 't Stokpaardje

Product keurig op tijd bezorgd.

Duidelijke website en correcte levering op tijd.

Kroes

Voer lijkt aan te slaan evenals de spray

Ria Louwerens

Voor mijn kat van 15 jaar was aan de diaree en met dit voer gaat het stukken beter ze eet het graag ook mijn andere kat van 16 jaar vind het lekker. Kleine brokjes wat het kauwen op die leeftijd... Voor mijn kat van 15 jaar was aan de diaree en met dit voer gaat het stukken beter ze eet het graag ook mijn andere kat van 16 jaar vind het lekker. Kleine brokjes wat het kauwen op die leeftijd vergemakkelijkt.

Snelle levering, goed verpakt.

Inga

Nvt