Ik ben tevreden mee

Prijs is ok

Snelle levering. Redelijke prijs. Maar product voldeed niet van de 4 poezen kregen 3 een allergische reactie op het vlooienbandje !

Dat ze ecologisch bezig zijn vind ik een goed punt. Evengoed blijken de alternatieven niet altijd zonder risico te zijn

Snelle service

Kristin

Beste
Het is de eerste maal dat ik bij jullie bestel. De levering is top, na 2 dagen heb ik het ontvangen.
Beste
Mijn katten zijn dol op het blikvoer, het droogvoer is andere koek...daar zijn ze niet enthousiast over maar ik hoop de aanhouder wint?
Momenteel meng ik nat en beetje droogvoer door elkaar in de hoop dat ze het gewoon worden. Ik vermoed dat ze de kruiden proeven en het zijn juist die kruiden die ik wil gebruiken voor hun vacht en gezondheid.
Wordt vervolgd...
Groet,
Kristin

Super katten vonden het ook gelijk lekker

P. Karremans

Iedere bestelling wordt goed verpakt en snel geleverd.

Ze doen wat je mag verwachten.

Monique

Goeie website, veel keuze en snelle levering

Ruime keuze, goeie omschrijving van de producten

Zoals altijd zijn ze accuraat en snel. Hun website is helder. Na aankoop krijg je helder mails over betaling en voortgang van levering.

Snelle levering en to the point mails. Geen overbodige mail bevestigingen van je order, maar precies genoeg om te weten hoe het ermee staat.

Sandy Van Doren

Super goed ontvangen

Mijn honden hebben minder last vanstijfheid en glanzen moou