Assortiment prima, nette overzichtelijke winkel en vriendelijke vakkundige medewerker
Robby Kragten
Bijzonder bij alles wat we kunnen zien en doen.
Happy customer
Onze vertrouwde electrowinkel. We waarderen de service, inzet en ook het meedenken in flexible oplossingen. Mensen die met passie hun producten verkopen en ook de klantentevredenheid niet uit het...Onze vertrouwde electrowinkel. We waarderen de service, inzet en ook het meedenken in flexible oplossingen. Mensen die met passie hun producten verkopen en ook de klantentevredenheid niet uit het oog verliezen.
Annemiek
Netjes, alle verpakkingsmateriaal meteen mee genomen. attent, goede service, bellen even om te vragen of ze eerder langs konden komen, waardoor ik minder lang hoefde te wachten....Netjes, alle verpakkingsmateriaal meteen mee genomen. attent, goede service, bellen even om te vragen of ze eerder langs konden komen, waardoor ik minder lang hoefde te wachten. Planning is dus prima. Vriendelijk