Prima en eerlijk verkoopadvies m.b.t. de aan koop van de vaatwasser, André prima adviseur !!!!!. Vervolgens de levering en aansluiting deskundig uitgevoerd en getest waarbij de monteur aanwezig was....Prima en eerlijk verkoopadvies m.b.t. de aan koop van de vaatwasser, André prima adviseur !!!!!. Vervolgens de levering en aansluiting deskundig uitgevoerd en getest waarbij de monteur aanwezig was. Een prima levering !!!!
Uw zorg in mijn handen
Goede uitleg, en advies
Ewijk
De reparatie van de wasmachine was zeer snel en goed gedaan.
Goede uitleg , nette behandeling , telefonisch benaderd of de bezorg tijd goed was , en omdat ik een rughernia heb netjes de stofzuiger uitgepakt voor mij en in elkaar gezet en de oude stofzuiger...Goede uitleg , nette behandeling , telefonisch benaderd of de bezorg tijd goed was , en omdat ik een rughernia heb netjes de stofzuiger uitgepakt voor mij en in elkaar gezet en de oude stofzuiger en het verpakkingsmateriaal weer meegenomen .
Complimenten !!!
Gert van de Kolk
Top service , goed advies .
Wij kregen duidelijke uitleg over de verschillende soorten vaatwassers,de voordelen en nadelen. De verkoper was erg vriendelijk. De monteur die thuis de vaatwasser plaatste deed zijn werk netjes en...Wij kregen duidelijke uitleg over de verschillende soorten vaatwassers,de voordelen en nadelen. De verkoper was erg vriendelijk. De monteur die thuis de vaatwasser plaatste deed zijn werk netjes en we kregen goede uitleg.
Dick
Ze zijn heel vriendelijk, je krijg antwoord op al je vragen en heel goede service en is er iets kapot je word snel geholpen, een zeer goed bedrijf is mijn ervaring.