Onze oude wasmachine werd deskundig gerepareerd door vriendelijke monteur, die snel beschikbaar was en prima adviseerde. Wasmachine draait weer als vanouds!
Henk Blokland
Electro World Ava Oost-Souburg πππππ Eerste wasmachine Miele hier gekocht 2004 (Na 19 jaar begafπ₯ ) nu 2023 een AEG wasmachine gekocht via internet weer top geholpen en snel Vriendelijk...Electro World Ava Oost-Souburg πππππ Eerste wasmachine Miele hier gekocht 2004 (Na 19 jaar begafπ₯ ) nu 2023 een AEG wasmachine gekocht via internet weer top geholpen en snel Vriendelijk en deskundig personeel bij bezorgen en aan sluiten van wasmachine In 2004 Prima bedrijf: snelle service, klantvriendelijk. 2023 nog steeds een Prima bedrijfπππππ π
wim
Goed advies en snel.
M van Luijk
Goede informatie.
T van poelje
Professionele medewerkers. Goede service.
Alex Buren
Gewoon goede info, service , kwaliteit en garantie dat er vakkundig geholpen wordt bij problemen.
Yvonne
Snel en vakkundig geholpen.
J.J de Ridder
Wij komen hier al jaren voor het aanschaffen van onze electronica.Hebben een prima service en niet onbelangrijk als er iets kapot is dan komt Marco hun servicemonteur die zeer vakkundig is.
J.C Vogelaar
Goed geholpen zowel thuis als in de winkel service prima