Snelle en correcte service. Fijn contact over met moment van montage.
Fam.Powell-Hobart
Altijd zeer positief en behulpzaam. Super efficient!
Waters
Prettige benadering en goed advies
ava oost-souburg
In de winkel goed geholpen de spullen zouden week 10 afgeleverd worden dat is jammer genoeg niet gelukt tot de dag van vandaag niet eens een telefoontje het is dat ik in wwek 11 zelf belde van go...In de winkel goed geholpen de spullen zouden week 10 afgeleverd worden dat is jammer genoeg niet gelukt tot de dag van vandaag niet eens een telefoontje het is dat ik in wwek 11 zelf belde van go hoe zit het ermee want ik zit zonder afzuigkap nu 2 weken verder nog niets gehoord 4 weken zonder afzuigkap gaat me net iets te ver ps een nieuw gasfornuis hebben we ook besteld als alles wat later binnenkomt waarom geen telefoontje?
Ewald
Uitstekende service. Nadat bleek dat er een grotere vaatwasser in onze keuken (dan bij ons in de keukenofferte had gestaan) zat is alles weer ingeladen en stonden ze twee dagen later met een juiste...Uitstekende service. Nadat bleek dat er een grotere vaatwasser in onze keuken (dan bij ons in de keukenofferte had gestaan) zat is alles weer ingeladen en stonden ze twee dagen later met een juiste vaatwasser op de stoep. Klasse!
Wim
Hier voel je je echt klant. Er wordt goed geluisterd en een eerlijk advies en giede service gegeven.
M
15 jaar geleden mijn Miele wasmachine bij Ava gekocht. Nu snelle en vakkundige service bij een wasmachine reparatie, tegen een schappelijk tarief.