Joke duivenvoorde

Klantvriendelijk en correct geholpen en supersnel geregeld. Top medewerker Tim en bedrijf!

H c m LENAERTS

Snelle reparatieservice , duidelijke conclusie, aanschaf nieuw in keuze niet ruim aanwezig ,doch uiteindelijk wel bereikt .installatie dient nog te geschieden

De Waal

Heel vriendelijk en vakkundig geholpen. Zowel door de verkoper als de bezorgers.

Van der stel

Fijn dat ik adhok geholpen ben

Aart Lodder

Uitstekende ervaring met zeer goede deskundige en klantvriendelijke benadering. Men staat voor AVA hetgeen gunstig is voor de klant.

Frans

Jullie zouden ook Philips TV's met Ambilight in de showroom moeten laten zien. Op het ogenblik zijn dat de enige apparaten die deze leuke feature hebben totdat de patenten van Philips zijn verlopen.

G.Reuvekamp

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Een fijne ervaring.

Dewi-rent

Leuk bedrijf

Beuving

Via atag 4 weken terug doorverwezen naar dit bedrijf omdat mijn etna kookplaat stuk is. 1 week geleden mv aan de telefoon, alles uitgelegd zouden materiaal bestellen. Tot gisteren niets gehoord,... Via atag 4 weken terug doorverwezen naar dit bedrijf omdat mijn etna kookplaat stuk is. 1 week geleden mv aan de telefoon, alles uitgelegd zouden materiaal bestellen. Tot gisteren niets gehoord, maar weer gebeld. Weer alles uitmoeten leggen( inmiddels 3 elementen die niet werken) toen wist ze wat er besteld moest worden. Vanmorgen door haar gebeld dat de monteur 21 januari komt. Dan zit ik al met al 4 weken met een niet goedwerkende kookplaat. Inmiddels Atag aan de telefoon gehad en een klacht ingediend.