Mijn Miele wasmachine gaf na 12.000 uur draaien voor het eerst aan dat er een monteur moest komen kijken vanwege een storing. De zeer ervaren monteur gaf aan dat de reparatie duur zou worden en dat...Mijn Miele wasmachine gaf na 12.000 uur draaien voor het eerst aan dat er een monteur moest komen kijken vanwege een storing. De zeer ervaren monteur gaf aan dat de reparatie duur zou worden en dat gezien het aantal uren de reparatie wellicht niet de beste optie zou zijn. Ik heb dan ook gekozen voor een nieuwe Miele wasmachine die twee dagen later kon worden aangesloten! Ben erg blij met de snelle service en het goede advies! De nieuwe Miele is fantastisch!
Jan Lubberts
Goede kennis van de apparatuur. Weten ook wat er kan haperen aan artikelen. Vlot personeel.
Zilverberg, Kalkhoven.
Al jaren tot tevredenheid klant. Geen klachten.
Martin
Top monteur
K.Lich
Bij verkoop moeten ze duidelijker zijn wat je wel of niet moet betalen bij installatie. Verder is alles oke
Van Steen
Uitstekende service
Woldman
Vriendelijk, deskundig
H.Huttinga
Vlotte Service. Vriendelijk personeel.
L. Hendriksen
Goed adviesin de winkel, zeer snelle service en vriendelijke en behulpzame monteur.