Jacob Knobbe

Goede uitleg en service vriendelijk personeel

albert radelaar

Goed geholpen met keuze van koelvrieskombinatie welke vlot werd geleverd en ter plekke geïnstalleerd.

Noor

Goede ervaring. Deskundig. Vlotte service.

A. Alberts

Mijn wasmachine deed het ineens niet meer en de deur kon niet meer open met de natte was er nog in. Ondanks alle drukte, hebben ze tijd voor mij vrij gemaakt. Helaas kon het niet uit om hem te laten... Mijn wasmachine deed het ineens niet meer en de deur kon niet meer open met de natte was er nog in. Ondanks alle drukte, hebben ze tijd voor mij vrij gemaakt. Helaas kon het niet uit om hem te laten repareren en is mij nu een goede machine geadviseerd. Daarbij is gekeken naar de gezinssamenstelling en de hoeveelheid was we hebben. De monteur en installateur waren zeer vriendelijk en vakkundig.

Erna Klok

Ben zeer tevreden over dit bedrijf.Vanaf het eerste telefonische contact dat ik had met Dedemsvaart en daarna met Balsters in Assen tot het bezorgen van het product ..toppie..dikke pluim.

Saris

Heel goed bedrijf snelle service vriendelijke benadering,zou het zeker aan bevelen bij familie en vriendin.

Albert

Prima voorlichting en service.

PHILIPS

GOEDE SERVICE ZEER CORRECTE BEDIENING

JtH

Klantvriendelijke medewerkers, die ruimschoots de tijd nemen bij de aankoop en ook bij de montage. Fantastisch en dus een uitermate tevreden klant, die met veel plezier een eventuele volgende... Klantvriendelijke medewerkers, die ruimschoots de tijd nemen bij de aankoop en ook bij de montage. Fantastisch en dus een uitermate tevreden klant, die met veel plezier een eventuele volgende aankoop zal doen.

Thie

Vlotte bediening en een goed advies