Goede levering

Wij zijn tevreden

Jeroen Labree

Snel en goed geholpen met deskundige monteur.
Top geregeld!

Prettig geholpen, kleinschalig

Corsten

Super goede service/reparaties

Eric

Wij hebben diverse bedrijven gebeld om vaatwasser en kookplaat gerepareerd te krijgen. Electro World Assen was het snelst en kwam het meest professioneel over. De reparaties zijn perfect verricht... Wij hebben diverse bedrijven gebeld om vaatwasser en kookplaat gerepareerd te krijgen. Electro World Assen was het snelst en kwam het meest professioneel over. De reparaties zijn perfect verricht tegen een prima totaalprijs. Ook werd goed meegedacht met andere kleine technische dingen. We zijn 100% tevreden hierover!

Missy

Parkeren voor de winkel. Nette winkel en vriendelijk,behulpzaam personeel.

Tienus

Goed bedrijf dat goed inspeelt op locale aanwezigheid en service.

fam. Haan

Bij het zoeken naar een nieuwe wasdroger, hebben we uiteindelijk een warmtepompdroger van Bosch gekocht. Onze Miele wasdroger had het reeds na 10 jaar begeven.
We kregen een goed advies...
We kregen een goed advies waarin ook goed werd geluisterd naar onze wensen. We kregen zelfs wat korting aangezien onze buren net die dag een Bosch warmtepompdroger hadden laten bezorgen. Dat was voor de reden om naar Electroworld Balsters te gaan.
De droger werd een dag later bezorgd en aangesloten. Vragen werden ter plekke beantwoord.
kortom: goed advies en prima service!