M Teesink

Er word goede service verleent altijd vriendelijk

Wim Haeke

Wij zijn al sinds 1983 klant bij dit bedrijf dat toen nog handelde onder de naam : Radio Speciaal. Zo lang ik weet werkt Henk Balsters er ook al, totdat hij de zaak overnam.
Misschien niet...
Misschien niet altijd het allergoedkoopste adres, maar bij grote uitgaven van o.a. witgoed gaan wij nergens anders heen omdat we inmiddels door ervaring weten dat dit een goed bedrijf is met vakkundig personeel.
Vrijdag voor oudjaar gaf onze wasmachine de geest. Reparateur kwam dezelfde dag nog en vertelde ons wat er aan de hand was en dat dit een prijzige operatie zou gaan worden. Tevens gaf hij aan dat de koolborstels ook binnen niet al te lange termijn vervangen zouden moeten worden. Zaterdag maar naar de winkel en een nieuwe gekocht. Uiteindelijk "maar" € 150 euro duurder uit dan wanneer we hem hadden laten repareren.
We kunnen nu hopelijk weer 15 jaar verder.

Henk en Team, bedankt en tot een volgende keer. Ik hoop dat dit net zo lang gaat duren als de vorige keer. ;-))

Corsten

Goede service, houden zo!

Gerard Jans

Goede service

W Brands Scheffer

Wat je met ze afspreekt komen ze na en fijn personeel

Tineke Kok

Komen op de afgesproken tijd en onderzoeken eerst wat het is en wat de kosten zijn alvorens zij het gaan repareren.

L. de Vries

Totaal zeer tevreden, ook vooral over de vlotte en deskundige installatie. Onze complimenten voor alles.

Florianne Van der Scheer

In de winkel een koppige verkoper, maar al met al een zeer goede service. Het was mij niet duidelijk hoe ik de tegoed bonnen kon krijgen, de man die het witgoed kwam brengen gaf uitleg. Apparaat... In de winkel een koppige verkoper, maar al met al een zeer goede service. Het was mij niet duidelijk hoe ik de tegoed bonnen kon krijgen, de man die het witgoed kwam brengen gaf uitleg. Apparaat doet het super, levering was snel en met uitleg.

Kikkers

Prettig contact ,prima service