Deskundige verkoper, duidelijke uitleg en goede service
Job Haanschoten
Ben zeer goed en deskundig geholpen door electro-world. Ook het bezorgen ging prima en ook van hen goed uitleg gekregen. Zeker aan te bevelen om hier je spullen te kopen!!
A.Puts
Ik werd overhaaste in de winkel geholpen, en de medewerkers beoordelen, dat ze de app van Nexflix niet instellen doordat ik toch niet kijk, waardoor ik geen abonnement kan nemen op Nexflix en geen...Ik werd overhaaste in de winkel geholpen, en de medewerkers beoordelen, dat ze de app van Nexflix niet instellen doordat ik toch niet kijk, waardoor ik geen abonnement kan nemen op Nexflix en geen films kan kijken terwijl ik aan huis gebonden ben. Als ik in een niet regio van bijblebelt de tv had gekocht, dan werd wel Nexflix ingesteld
Joop van den brand
Een zaak, waar je vriendelijk en deskundig wordt geholpen.
Pim van Buren
Prima geholpen door de verkoper. De oude koelkast en nog een tweede die werkeloos in de schuur stond is ook nog meegenomen.
Wilco Verhoeks
Een bedrijf waar je serieus genomen wordt en waar service geven normaal gevonden wordt. De kennis en advies van de producten is bovengemiddeld. Ga zo door!
Fam. Van Est
Denkt in het voordeel van de klant. Voorbeeld: stelt vervanging van een onderdeel voor, maar komt een dag later met een nog goedkopere oplossing.
René
Vriendelijke en deskundig advies en een ruim assortiment. Van harte aanbevolen!
Kasius
Deskundig personeel, denken met je mee en geven eerlijk advies