Goed bedrijf en goed personeel. Samen zijn ze daar goed bezig.
Marinus katier
Goed en netjes
Zeer duidelijke advies van de medewerker in de winkel. nam alle tijd en was zeer deskundig. Door zijn advies en deskundigheid hebben we tot aankoop van een veel beter (en dus duurder) product...Zeer duidelijke advies van de medewerker in de winkel. nam alle tijd en was zeer deskundig. Door zijn advies en deskundigheid hebben we tot aankoop van een veel beter (en dus duurder) product besloten.
Prima zaak
Tanja Volmbroek-Kleinsman
Zeer betrouwbaar adres, waar ik al mijn apparatuur al vele jaren koop. Zeer goede service.
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met deze ondernemer. Het moet nog blijken in de toekomst of dit ook zo blijft. Als er geen problemen optreden met de apparatuur dan zijn er ook geen...Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met deze ondernemer. Het moet nog blijken in de toekomst of dit ook zo blijft. Als er geen problemen optreden met de apparatuur dan zijn er ook geen negatieve ervaringen. Maar hoe is het als er storingen met de apparatuur zijn; hoe wordt het dan opgelost?