Door de kleinschaligheid, de deskundigheid en de service heeft Baake reden van bestaan. Alleen staat daar tegenover dat deze winkel wel duurder is dan grootwinkelbedrijven als Media Markt. Getracht... Door de kleinschaligheid, de deskundigheid en de service heeft Baake reden van bestaan. Alleen staat daar tegenover dat deze winkel wel duurder is dan grootwinkelbedrijven als Media Markt. Getracht moet daarom worden als Electro World landelijk afspraken te maken met fabrikanten, zodat het prijsverschil niet te groot wordt!

Prima winkel; ik kom er vooral voor Miele artikelen en ben zo ook daar terecht gekomen.
Uitstekende service door deskundig personeel !

Abjkleine

Fijne winkel ,aanbevolen door een vriend van ons....

Ik vind het een goede winkel. waar je netjes geholpen wordt!

Prima vakwinkel met breed assortiment en prettig en deskundig personeel

Wim van der Pluijm

Altijd goed advies waarbij de prijs van het artikel niet bepalend is. Men luistert maarde wensen van de klant en geeft dan advies gebaseerd daar op en niet alleen kijken naar de prijs oftewel de... Altijd goed advies waarbij de prijs van het artikel niet bepalend is. Men luistert maarde wensen van de klant en geeft dan advies gebaseerd daar op en niet alleen kijken naar de prijs oftewel de duurste is de beste.

Service gericht

Guus Brandriet

Goede service

J.H.Scholte van Mast-Thuis.

Ik kom er graag,wordt altijd goed geholpen.Personeel weet goed over de producten.