Positief in de winkel en de jonge Man die de levering aan huis verzorgde . beleeft ,netjes ,en wist waar hij oversprak . Daar kan menig groot bedrijf een voorbeeld aan nemen . Hier...Positief in de winkel en de jonge Man die de levering aan huis verzorgde . beleeft ,netjes ,en wist waar hij oversprak . Daar kan menig groot bedrijf een voorbeeld aan nemen . Hier voelde ik mij als klant gezien en gehoord .
Jack van Antwerpen
Ellen Wittenaar
Snelle service, goed advies en vriendelijke medewerkers.
Rob
Uitstekend geholpen na plotseling overlijden vaatwasser. Binnen anderhalve dag monteur op de stoep, dag later in de ochtend nieuwe vaatwasser geplaatst. Hulde!
Jacob Bongaards
Prima service, voldoende kennis en snelle levering
Otti
Gewoon goede service (over assortiment heb ik maar iets ingevuld, maar is eigenlijk niet van toepassing)
Paul Mul
Snelle respons op melding defecte vaatwasser. Niet meer te repareren, goed advies gekregen en na bestelling was het nieuwe apparaat volledig geïnstalleerd. Was een inbouw apparaat.
J.J.M. Wensveen
klant vriendelijke behandeling en goede adviesen.
Vriendelijk, meedenkend, snelle service
Marlene
Oude wasmachine werd opgehaald en samen met nieuwe droger verhuisd naar mijn nieuwe woning. In verhuisperiode waarin je alles moet regelen en organiseren heel fijn.