Ik denk dat ze een foutje hebben gemaakt of zo want had verzekering bij gekocht ze hebben wel om mijn bankpas gevraagd maar heb nog niks van verzekering ontvangen maar er is ook niks van mijn...Ik denk dat ze een foutje hebben gemaakt of zo want had verzekering bij gekocht ze hebben wel om mijn bankpas gevraagd maar heb nog niks van verzekering ontvangen maar er is ook niks van mijn rekening afgeschreven
adrie kuijpers
Zeer vlotte levering. ik ging op vakantie dus het was zaak de koelkast snel te leveren
Bart
Goed geholpen in de winkel en installatie thuis was ook een fluitje van een cent dankzij de mannen van electro world!!
Bij de aankoop van mijn wasmachine vaatwasser en koelkast. De informatie was goed. door de moeilijke periode in mijn leven was ik erg emotioneel . En ben door het personeel heel...Bij de aankoop van mijn wasmachine vaatwasser en koelkast. De informatie was goed. door de moeilijke periode in mijn leven was ik erg emotioneel . En ben door het personeel heel lief en behulpzaam geholpen. Dus voor allen die mij hebben geholpen een dikke pluim. mijn dank is groot.
Hans v.d. Broek
Kom er al jaren sinds micro electro en bcc. Reden hiervoor: altijd vriendelijk en ter zake bekwaam personeel.
van den bergh
Het is personelijk nemen de tijd
Wim
Goede service en vriendelijk personeel ook ter zake kundig
C maas
Netjes voorgelicht en geholpen
Fam. Van Gestel
In de winkel zeer vriendelijk te woord gestaan en goed advies gekregen om de juiste keuze te maken. Televisie werd netjes thuis geleverd, zelfs nog eerder dan het geplande uur (maar wel telefonisch...In de winkel zeer vriendelijk te woord gestaan en goed advies gekregen om de juiste keuze te maken. Televisie werd netjes thuis geleverd, zelfs nog eerder dan het geplande uur (maar wel telefonisch dorgegeven dat de monteurs er al aan kwamen). De installatie verliep ook vlot. Zeer beleefde monteurs. Dus, kortom, zeer tevreden over Electro World Bergen op Zoom!