A. van der Stroom- Aartse

Zeer tevreden van aankoop tot en met aflevering

L Van Zuilen

Zeer bestrouwbaar

Jan Bijl

Goed en geduldig personeel

stol

Uitstekend bedrijf

Gerard van der Winkel

Vriendelijke klantbenadering, vlotte service, duidelijke afspraken, snelle levering van bestelde product.
Zoals altijd ben ik nog steeds een tevreden en vaste klant bij Brenkman vanwege hun persoonlijke klant aandacht.

Hummelink

Veel aandacht om onze wensen te realiseren, op afgesproken tijd geleverd en geinstalleerd

Ditmar

Heel vriendelijk geholpen en alles thuisbezorgd en aangesloten. Het was alleen nog fijner geweest als ze van de afzuigkap het plastic hadden afgehaald. Nu zit het nog aan de achterkant tegen de... Heel vriendelijk geholpen en alles thuisbezorgd en aangesloten. Het was alleen nog fijner geweest als ze van de afzuigkap het plastic hadden afgehaald. Nu zit het nog aan de achterkant tegen de muur. Moeilijk weg te halen nu.

C Schouten

Goede service en kwaliteit

Van Dongen

Zoals ook bij aanschaf koffiezetapparaat goede ervaring, wat wordt afgesproken gebeurd