Hele goeie zaak waar je wordt geholpen als er iets kapot is ik ben al jaren klant van hun
Je wordt altijd goed geholpen;
Een betrouwbaar bedrijf.
Jan Lucas
Goed geholpen met deskundig advies.
Electro World Breukers Breukers
Goede kwaliteit bij installatie van apparatuur met oog voor detail. Helpen je direct uit de problemen als een apparaat stuk gaat door reparatie en/of tijdelijk vervangend exemplaar tot jouw eigen...Goede kwaliteit bij installatie van apparatuur met oog voor detail. Helpen je direct uit de problemen als een apparaat stuk gaat door reparatie en/of tijdelijk vervangend exemplaar tot jouw eigen bestelling geplaatst kan worden. Maar ook goede ondersteuning en professioneel advies als er vragen/problemen zijn als de handleiding daarin tekort schiet.
Jan Nieuwenhuis
Voorlichting zodanig dat ik een goede keuze heb kunnen maken. De aanleg van de tv ( voor zover mogelijk) betrokken en adequaat. De prijs werd nog aantrekkelijker toen bleek dat ik voor...Voorlichting zodanig dat ik een goede keuze heb kunnen maken. De aanleg van de tv ( voor zover mogelijk) betrokken en adequaat. De prijs werd nog aantrekkelijker toen bleek dat ik voor het aansluiten van de B&O boxen € 1600.00 extra moest betalen.
ramaker bert
Goede service
Inge
Prettige medewerkers die helpen je vragen te beantwoorden en zo je keuze voor een product te bepalen.