Een fijne overzichtelijke winkel, met medewerkers die weten waar ze over praten en goed advies geven.
Floor
Super goede service! Zowel in de winkel tijdens het vervangen van een snoer en uitzoeken van een lampenkap als bij het installeren van een nieuwe wasmachine werd ik heel prettig geholpen; er werd...Super goede service! Zowel in de winkel tijdens het vervangen van een snoer en uitzoeken van een lampenkap als bij het installeren van een nieuwe wasmachine werd ik heel prettig geholpen; er werd echt de tijd genomen en ik kreeg deskundig advies.
Micha
Ze komen hun afspraken na en de inbouw verliep vlot.
Arnoldus
Goed advies. Alles fijn aangesloten en geen gedoe! Aardige mensen en ze hebben ook nog achteraf gevraagd of alles naar wens was.
Peter
Nette ruime winkel met veel keuze en goede producten en tegen redelijke prijs, nee kennen ze niet, wordt altijd geprobeerd om niet aanwezige producten te bemachtigen.