Kuik

Prima service. Alleen jammer dat er weinig keus was waar ik voor kwam.(hoofdtelefoon)

Alexandra

Supersnelle service, dezelfde dag was de machine weer gereed voor gebruik!

Franx

Wij kopen er al jaren en worden altijd naar alle tevredenheid geholpen. Je wordt correct behandelt en iedere gemaakte afspraak is altijd tijdig nagekomen. Als tevredenheid wordt uitgedrukt in een... Wij kopen er al jaren en worden altijd naar alle tevredenheid geholpen. Je wordt correct behandelt en iedere gemaakte afspraak is altijd tijdig nagekomen. Als tevredenheid wordt uitgedrukt in een cijfer dan is het een 10.

AE Jeffrey

Wasmachinedeur was kapot, binnen 2 uur na mijn telefoontje was de monteur er. Hij heeft het deurtje meegenomen voor reparatie en binnen weer een uur was hij alweer gerepareerd.
Superservice!

Bennie ten Dam

Prima informatie bij de verkoop in de winkel, duidelijke en degelijk advies. Ook de bezorging was uitstekend, de bezorger was behulpzaam en gaf ons ook nog goede adviezen.

Patrick Hollander

Zeer tevreden met mijn aankoop. Hier word je nog echt als persoon gezien en niet zoals bij de bekende grote speciaalzaken als nummertje behandeld. Complimenten!

Logtenberg

Nog in behandeling, onderdeel moet besteld worden.

Kees

Goede en snelle service. Reparatie op locatie uitgevoerd. Netjes en vriendelijke monteur.

L. ten Cate

Vriendelijk en vakkundig personeel. Snelle service, goede prijs-kwaliteit verhouding .

Kornegoor

Correcte behandeling snelle afhandeling en super snelle montering. Alleen moest de monteur nog lunchen om 15 uur. Ikbegrijp dat het heel druk is in Uw bedrijf, maar het toch schadelijk voor de... Correcte behandeling snelle afhandeling en super snelle montering. Alleen moest de monteur nog lunchen om 15 uur. Ikbegrijp dat het heel druk is in Uw bedrijf, maar het toch schadelijk voor de werknemer
Maar ik raad iedereen aan U te bezoeken. Liever dan online te kopen.persoonlijke aandacht is dan ook prima