M. Hubbers

Prima, deskundig advies voor aankoop. Goed meedenken. Ophangen en tv snel, keurig en goed advies bij. Installatie ook prima en vlot. Zou iets meer uitleg bij mogen. Nu nog wat mogen stoeien met de... Prima, deskundig advies voor aankoop. Goed meedenken. Ophangen en tv snel, keurig en goed advies bij. Installatie ook prima en vlot. Zou iets meer uitleg bij mogen. Nu nog wat mogen stoeien met de afstandsbedieningen 😜😊

Fam Tent

Prima geholpen en vooral prima service👍👍👍. Hier doen ze echt niet moeilijk. Alles is te regelen. Daar was ik erg blij mee.

Piepers

Kom hier al jaren .
Je kunt overal producten kopen , maar als er iets aan mankeert, dan heb je vaak een probleem.
Maar niet bij Brilman , geen vooorij kosten .
Snelle service...
Kom hier al jaren .
Maar niet bij Brilman , geen vooorij kosten .
Snelle service
Goed advies
Ik ben dan ook zeer tevreden .

Herman Bruins

Ben goed geholpen in de winkel en de service met het installeren was super goede uitleg

Huub van Langen

De draairichting van de deur aangepast ter plekke. Topservice

Denken met je mee Als het oude goed is en kan gerepareerd worden. Helpen ze gelijk zeer positief

J Glandrup

Al jaren langzijn wij een zeer tevreden klant

Jan Glandrup

Door de zeer goede service raad ik brilman aan bij iedereen

G Munster

Ervaring is goed. Krijg advies mbt eventuele reparatie , kosten, haalbaar of niet.., Heb vorige witgoedapparaat ook bij Brilman aangeschaft.
Netjes gebracht en oude meegenomen . Goede...
Netjes gebracht en oude meegenomen . Goede service, goede uitleg , nemen de tijd voor je. Ben tevreden .

Silvia

Vaste klant Bij Brilman.
Top service en klant vriendelijkheid.