Eerlijk advies van medewerker in de winkel. Installatie van de koelkast, wasmachine liep perfect en probleemloos.
Alma
Uitstekende service, snelle levering, deskundig en vriendelijk personeel.
Guido
Helder, duidelijk en professioneel
Bennani
Zeer vriendelijke en snelle service!!
Lies ter Haar
Prima service, zowel in de winkel als bij het brengen en installeren van het bestelde.
Harry . Oldenzaal
Prima , aardige verkoper met verstand van zaken,
Komen afspraken na , vriendelijke bezorgers , werd thuis afgeleverd en op zijn plek gezet.
Kom zeker terug voor vervolg...Prima , aardige verkoper met verstand van zaken,
Kom zeker terug voor vervolg aankopen .
Productkennis, vriendelijk personeel, behoorlijk groot assortiment met diverse prijsklassen.
Tonny Jenneboer
Lekker vlotte service, nu nog even wachten op de bestelde onderdelen om de reparatie uit te voeren
Joke
Super zaak, alleen maar goede ervaringen. Krijgt van ons pluspunten.
Sammy
Zeer tevreden over de geleverde service en advies. Na problemen met onze wasmachine bleek een reparatie niet meer zinvol. Binnen 2 dagen werd de nieuwe wasmachine geplaatst en startklaar...Zeer tevreden over de geleverde service en advies. Na problemen met onze wasmachine bleek een reparatie niet meer zinvol. Binnen 2 dagen werd de nieuwe wasmachine geplaatst en startklaar geïnstalleerd.