Y.Bpymans

Voor mij is het belangrijk als technisch leek dat ik op een kundige manier wordt geïnformeerd en dat mijn vertrouwen niet wordt beschaamd. Ik ga daarom graag naar Electro World omdat ik... Voor mij is het belangrijk als technisch leek dat ik op een kundige manier wordt geïnformeerd en dat mijn vertrouwen niet wordt beschaamd. Ik ga daarom graag naar Electro World omdat ik daarnaast goede kwaliteit kan kopen voor een redelijke c.q. scherpe prijs.

Verkoper niet goed geluisterd wat de bedoeling was met de aankoop.
Verkoper niet goed geluisterd wat de bedoeling was met de aankoop.
Dus verkeerde aankoop gedaan. Toen ik tel. wilde annuleren kreeg ik constant een bandje te horen met de mededeling dat het druk was in de winkel. Levering thuis ging ook erg gehaast.

Reactie Electro World Combi Den Helder:

Goedemorgen,
Vervelend om te horen dat u een verkeerde aankoop heeft gedaan en we niet te bereiken waren.
Wilt u ons een email sturen , we willen het graag oplossen.
Mvg,
Ron

Persoonlijke benadering en advies, kleinschalige zaak die het zeer goed doet en samen met de klant wat wel en niet kan.

Attente en informatieve aandacht van de medewerker gekregen in de winkel. Verder was de service top!

Marcel Eckhardt

Goed geholpen, goeie service, klantvriendelijk

Goede uitleg, enthousiaste verkoper met goede kennis van zaken, was prettige sfeer in winkel.

Norbert jongman

Vriendelijk en behulpzaam