van den Hoeven

Goed geholpen. Duidelijke uitleg. Snelle levering met weer goede uitleg.

Is bekend bij de Groot

Goede voorlichting in de winkel en de plaatsing bij ons thuis.

valent

Goede ervaring

AHW

Positief, mede door uitgebreid testen van verschillende merken surround systemen! Ondanks korting ivm actie is prijs wel (flink) hoger dan bij regionale grotere ketens.

Mensah

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf
Ze hebben me goed geholpen.

Jaap de Wit

Prettige bediening, goed advies en snelle service.

Margreet Stolwijk

Top bedrijf, mijn kapotte wasmachine bleek veel ouder dan ik dacht dus had zijn beste tijd gehad. De monteur die langskwam vertelde eerlijk dat de kans dat de machine het na drie maanden na... Top bedrijf, mijn kapotte wasmachine bleek veel ouder dan ik dacht dus had zijn beste tijd gehad. De monteur die langskwam vertelde eerlijk dat de kans dat de machine het na drie maanden na reparatie misschien alsnog zou begeven. Waardoor ik makkelijker kon besluiten om toch voor een nieuwe te gaan. Via de smartphone en een telefoontje naar de zaak was een nieuwe wasmachine snel geregeld. Twee uur later stond deze geïnstalleerd en wel te pronken bij mij thuis. En ook niet onbelangrijk, de oude werd gelijk meegenomen.

Sabine Hiller

Erg goed

C. Treur

De verkoper nam alle tijd voor ons, we kregen zelfs een heerlijk kopje koffie. Hij gaf ons goede voorlichting m.b.t. hetgeen wij hebben gekocht. De aankoop werd snel geleverd.