Heel fijn geholpen in de winkel bij het uitzoeken van een nieuwe vaatwasmachine. Omdat de maten van de inbouwkast niet duidelijk waren kwam men zelfs met 2 verschillende maten vaatwassers naar ons...Heel fijn geholpen in de winkel bij het uitzoeken van een nieuwe vaatwasmachine. Omdat de maten van de inbouwkast niet duidelijk waren kwam men zelfs met 2 verschillende maten vaatwassers naar ons huis om de vaatwasser te installeren. Geweldige service. Ook het inbouwen is vakkundig gedaan. Inmiddels werkt de vaatwasser tot volle tevredenheid
Snelle levering , aardige monteurs installateurs!
Prima service en dienstverlening. Ik ben tevreden.
Mandy
Wasmachine gaf storing aan. Eerst geprobeerd telefonisch op te lossen, maar dat ging helaas niet.
Riet van der burg
Ben altijd zeer tevreden en staan direct voor me klaar wat het ook is Komen altijd met een blij gezicht wat ik ook zeer belangrijk vind en gaan pas weer de deur uit als alle problemen zijn...Ben altijd zeer tevreden en staan direct voor me klaar wat het ook is Komen altijd met een blij gezicht wat ik ook zeer belangrijk vind en gaan pas weer de deur uit als alle problemen zijn opgelost Kan me geen betere service wensen.
Prima geholpen
Ik had met spoed een mobiele airco nodig en ze hebben mij uitstekend geholpen
J. van Hazendonk
Supersnelle service, vriendelijke medewerkster. Ze belde dezelfde middag nog terug dat het artikel op voorraad was, en wat de kosten waren. Een paar dagen later werdt de plaat geïnstalleerd. Ook de...Supersnelle service, vriendelijke medewerkster. Ze belde dezelfde middag nog terug dat het artikel op voorraad was, en wat de kosten waren. Een paar dagen later werdt de plaat geïnstalleerd. Ook de monteur was zeer vriendelijk en geduldig. We zijn zeer tevreden.
Coos en Elly Dolderman
Een goed advies bij de aankoop van een nieuwe wasmachine en droger. Keurig op tijd geleverd en geinstalleerd. Ook de uitleg was perfect.