Timmermans

Prima contact, duidelijke en eerlijke service

Informatie was helder en de gemaakte afspraken zijn nagekomen

M.van Baardwijk

Top bedrijf, geweldige uitleg over producten en super goede service, fijn dat er nog zulke bedrijven bestaan.

Ton Verhulst

Zeer klantvriendelijk. Denken mee met de klant.
Goede service.

M.Heinerman

Persoonlijke benadering en het bedrijf denkt met je mee.
Snelle service.

Irma

Snel antwoord gehad op mijn vraag, goede service, communiceert duidelijk. Ook toen ik mijn afspraak moest verzetten was het geen probleem. Prima !

Frans Jacobs

Met al onze online-aankopen vergeten we weleens, dat er ook een winkel ‘om de hoek’ is. Omdat wij wisten wat we wilden, is het ‘persoonlijk advies’ hier niet van toepassing. Maar de vraag “Wat vond... Met al onze online-aankopen vergeten we weleens, dat er ook een winkel ‘om de hoek’ is. Omdat wij wisten wat we wilden, is het ‘persoonlijk advies’ hier niet van toepassing. Maar de vraag “Wat vond u van onze service?”, kan ik alleen maar beantwoorden met een ‘Boven verwachting! Super!’. Alles ging geweldig, vanaf de binnenkomst in de winkel, de aankoop en het bezorgen en installeren door Gabi!

Snelle service

Goede informatie en uitleg. Niet veel merken om te bekijken, mogelijk waren die er wel, maar wij waren snel overtuigd van de getoonde Bosch vaatwasser, dus voor ons voldoende.

We zijn altijd erg tevreden.