Een winkel waar nog echt naar je wordt geluisterd. Afhankelijk van je wensen en behoeften komen ze met een passend advies. Alles met een glimlach. Wij hebben een televisie gekocht en zijn goed...Een winkel waar nog echt naar je wordt geluisterd. Afhankelijk van je wensen en behoeften komen ze met een passend advies. Alles met een glimlach. Wij hebben een televisie gekocht en zijn goed geadviseerd. Superblij mee!
Van den brink
Zeer goed en behulp zaam zeer vriendelijk personeel
Esso Cartesiusweg
Top service. Op voorraad en met een lach geleverd.
Zowi Wanrooij
Vervolgens komen ze het thuis...Ik ben heel erg blij met de service van drieenhuizen. Ze helpen je in de winkel goed, door mee te denken en te luisteren naar wat je precies zoekt.
Vervolgens komen ze het thuis afleveren en vakkundig installeren. Ze nemen de tijd voor je en zijn erg vriendelijk. 5 sterren van mij!
Kooij
Ik belde dat ik geen beeld had op mijn televisie en tot mijn grote verbazing kwam de monteur dezelfde middag nog langs. Heel erg bedankt, wat een top service!
Al bijna 50 jaar de beste service!
Hans Boers
Vlotte service en deskundige uitleg en telefonisch overleg bij tegenvallende reparaties. Prettige contacten al 50 jaar!
Duco
Persoonlijk en erg professioneel geholpen door Tim.
Ik ben erg blij met mijn aankoop en de geboden service!