De keuze uit laptops in voorraad was beperkt. In mijn geval maakte het niet uit, maar er was weinig vergelijking mogelijk.
Guus Annokkee
Zowel de afspraak als de afhandeling van klacht (kapotte thermostaat in ijskast) waren volgens afspraak stipt afgehandeld.
Elza Oldhoff
De service is elke keer weer helemaal top!
Hans van Rossum
Fantastisch bedrijf MET service
M. de Vries
Snelle, vakkundige, persoonlijke en efficiënte service! Heel blij mee, met producten én met installatie.
Special Coating XL BV
Een fijn bedrijf waarin nog met de klant wordt meegedacht en service de normaalste zaak van de wereld is.
DE OLED TV is netjes geinstalleerd. de bestaande tv is keurig geinstalleerd in de slaapkamer. De uitleg van de afstandsbediening is waarschijnlijk niet volledig. We werken nu met 4...DE OLED TV is netjes geinstalleerd. de bestaande tv is keurig geinstalleerd in de slaapkamer. De uitleg van de afstandsbediening is waarschijnlijk niet volledig. We werken nu met 4 afstandsbedieningen! Dat zou er een (?) worden? De Bose heeft erg zware bassen (niet droog en los). Is dit nog anders in te stellen? Dit zijn kleine puntjes, maar wel de puntjes op de i.
Snelle en deskundige service
Ronald Zwartepoorte
Altijd geweldig advies en super service. ook de levering altijd gedaan door kundige en zeer vriendelijke monteurs