Prima service. Goede communicatie. Ook wanneer het even niet gaat zoals verwacht wordt er meegedacht en gehandeld.
wim
Goede en professionele service.
Goede service
Enthousiast Snel Deskubdig
Henk kreupeling
Koop al ruim 50jaar bij radiodrieenhuizen. Nog steeds tevreden. Dus geen reden om naar een andere te gaan.
Casper
Communiceren met het bedrijf is makkelijker dan met de concurrenten. Er wordt snel gereageerd op mails, en die worden ook nog eens correct beantwoord. Afspraken worden goed nagekomen en de bezorgers...Communiceren met het bedrijf is makkelijker dan met de concurrenten. Er wordt snel gereageerd op mails, en die worden ook nog eens correct beantwoord. Afspraken worden goed nagekomen en de bezorgers van onze wasmachine waren vriendelijk, snel en duidelijk in hun uitleg. Alleen jammer dat de mannen niet op de hoogte waren dat de wasmachine naar de 1e verdieping moest (had ik wel doorgegeven). Maar overall, zonder meer een prettige ervaring. Een volgende keer weet ik ze wel weer te vinden.