Jos Noordanus

Onder andere: hele aardige jongens bij de aflevering!

H.L.Abelman

De meneer die mijn vaatwasser en koelkast heeft geplaatst krijgt van mij een dikke tien!!! Het was een hele klus om de vaatwasser er in te krijgen maar bleef onder deze omstandigheden gewoon vrolijk... De meneer die mijn vaatwasser en koelkast heeft geplaatst krijgt van mij een dikke tien!!! Het was een hele klus om de vaatwasser er in te krijgen maar bleef onder deze omstandigheden gewoon vrolijk doorgaan.Ook nam hij een deurtje mee om op maat te maken.Ik kom al jaren bij jullie en heb denk ik wel zo’n beetje alles met een stekker bij jullie vandaan.

Piet Gieskens

Ik zou toch graag naar een zuiniger koel/vrieskast in mijn nis maat willen 120cm

R W Hoegen Dijkhof beheer B V

Kom al 45 jaar bij jullie zegt genoeg he

J.h busch

Mooi op tijd en goede service

Pieter van Leijenhorst

Uiterst plezierige bediening, nette mensen over de vloer, vakmanschap en heel belangrijk, de aankoop gaat gepaard met een uitstekende service op het moment dat het gewenst is. Doen, Amersfoorters,... Uiterst plezierige bediening, nette mensen over de vloer, vakmanschap en heel belangrijk, de aankoop gaat gepaard met een uitstekende service op het moment dat het gewenst is. Doen, Amersfoorters, kopen bij Electro World Drieënhuizen, Amersfoort, voor de allernieuwste apparatuur waar deskundig advies en service te vinden is. Men heeft mij geleid naar precies het toestel dat ik wilde hebben. Ik ben uitmate tevreden!!!

Allard

Vriendelijk en kundige mensen, wasmachine snel geleverd en aangesloten. Oude wasmachine gelijk meegenomen. We komen er graag terug

Oortwijn

We komen altijd terug wanneer we weer een nieuw apparaat nodig hebben, omdat en het advies en de service heel goed zijn!

E. Vos

Snel, accuraat en niet te duur ;)

Cor

Fijne hulp in de winkel en perfecte bezorging (zelfs twee trappen op)